Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Bezorgen en leveren

Pakketjes versturen wij met DHL. Een proefkaartje versturen wij met PostNL

Wij versturen elke werkdag, let hierbij op het volgende: Bestellingen van eigen ontwerp kaartjes die vóór 15.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden dezelfde werkdag nog verzonden. DHL zorgt in de meeste gevallen dat het pakketje binnen Nederland de volgende dag bezorgd wordt.

Concreet betekent dit:
Maandag t/m donderdag vóór 15.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd.
Vrijdag vóór 14.00 uur besteld op maandag bezorgd.
Op zaterdag of zondag besteld, dinsdag bezorgd.

Voor het verzenden van pakketten naar het buitenland geldt een langere levertijd.
Naar België levert DHL op werkdagen de pakketten binnen 48 uur.

Uitgezonderd feestdagen!

Levertijd voor andere producten dan kaarten
De levertijd kan per product verschillen. Dit heeft te maken met de productietijd en wijze van verzenden.
Zo geldt voor eigen ontwerp kaarten vóór 15.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Fotoboeken versturen wij binnen 2 werkdagen.
Wanddecoraties versturen wij binnen 3 werkdagen.

En als ik een combinatiebestelling plaats?
Bestel je meerdere producten in 1 bestelling, dan is de levertijd gelijk aan die van het product met de langste levertijd.
Bijvoorbeeld: Canvas schilderij (3 werkdagen) + fotoboek (2 werkdagen) De totale levertijd is dan 3 werkdagen. Bij vragen over levertijden kun je altijd even contact zoeken.

Hoe gaat het verder in z’n werk?
Informatie over je bestelling ontvang je per e-mail bijvoorbeeld als je bestelling klaar is voor verzending. Hier staat ook in wie je pakket bezorgd, wij werken samen met DHL en versturen grote pakketten per koerier.
Als wij iets met PostNL sturen dan past dat altijd door de brievenbus en kunnen van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd worden. Dit zijn brievenbus pakketjes en zijn kleiner dan 20x30x2,5 cm en wegen niet meer dan 2 kg. Hiervoor hoef je dus niet thuis te zijn!
Bestellingen die wij versturen met DHL worden aan de deur afgeleverd. Deze Pakketten zijn ook zwaarder dan 2 kg. Via de e-mail krijg je een link waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Voor deze pakketten moet er dus iemand aanwezig zijn. Ben je onverhoopt toch niet thuis, dan wordt er een briefje achtergelaten waarop staat waar je pakket is en of het nogmaals wordt aangeboden op een ander moment.

Kies jij voor een product met een heel grote afmeting welke groter is dan 80x120 cm, dan komt je pakket per koerier en wordt (alleen in Nederland) op afspraak bezorgd. Houd hierbij wel rekening met een levertijd tot 10 werkdagen. Voor een dergelijk specialistisch product maken wij voor de bezorging telefonisch een afspraak met je, dus het is belangrijk dat we over de juiste contactgegevens beschikken. Bij vragen kun je altijd even contact zoeken. Wij staan voor je klaar!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid