Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Derde kindje

Gefeliciteerd! Er komt een broertje of zusje bij en binnenkort zijn jullie met zijn vijven thuis! Ook nu moet er dan natuurlijk een geboortekaartje gestuurd worden om dit grote nieuws aan de buitenwereld te laten weten. Willen jullie het geboortekaartje zelf maken? Of het nu om een broertje of zusje gaat: het ontwerpen van een eigen geboortekaartje kan hier snel, origineel en eenvoudig! Bij echtmijnkaart.nl heb heel veel mogelijkheden zoals hieronder te zien is. Om zo je mooiste geboortekaartje zelf te ontwerpen en maken voor het derde kindje. Met een gratis proefdruk krijg je jullie ontwerp gratis thuisgestuurd. Zodat er nog gecontroleerd en beoordeeld kan worden of jullie ontwerp OK is. Ook bieden we een gratis papierwaaier aan zodat je de gewenste papiersoort kunt kiezen. Om zo er helemaal zeker van te zijn dat dit het geboortekaartje van jullie dromen wordt.

Toon filters

Zelf geboortekaartje meisje ontwerpen: de opties

Je kunt een kaartje uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

Helemaal van scratch beginnen is voor veel klanten van ons een brug te ver. We hebben daarom de voorbeeldkaartjes, zodat jullie inspiratie krijgen. Deze geboortekaartjes zijn door onze ervaren designers ontworpen. En eenvoudig aan te passen aan jullie eigen wensen voor een uniek resultaat. Je hoeft dus niet alles zelf te bedenken en te ontwerpen. Deze geboortekaartjes zijn daarom een prima basis. Het ontwerp kun je trouwens altijd opslaan in onze gebruiksvriendelijke online kaart ontwerper. Zodat je later verder kunt.

Zelf kaartje volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaartjes kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar geboortekaartje ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Geboortekaartjes met unieke, originele vormen

Wij hebben naast de traditionele geboortekaartjes voor meisjes ook nog een aantal unieke en heel originele geboortekaartjes als je echt iets speciaals willen sturen:

Hiermee zul je familie, vrienden en anderen zeker verrassen en de show stelen!

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je geboortekaartje dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid