Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Vosjes

Zijn jullie in blijde verwachting en willen jullie het geboortekaartje zelf maken? En moet het een lief geboortekaartje met een vos of vosjes worden? Welkom bij echtmijnkaart.nl! Deze bieden we, net als vele andere populaire dieren en stijlen. Bij echtmijnkaart.nl is de keuze zeer groot zoals te zien. Dat is niet gek, want we zijn de geboortekaarten specialist van het land. Onderaan deze pagina staat verder uitgelegd hoe deze gemakkelijk zelf te maken zijn.

Toon filters

Zelf geboortekaartje ontwerpen: de opties

Je kunt een kaartje uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

Helemaal blanco beginnen is voor veel klanten van ons een brug te ver. We hebben daarom voorbeeldkaartjes met vos of vosjes, zodat jullie inspiratie krijgen. Deze geboortekaartjes zijn door onze ervaren designers ontworpen. En eenvoudig aan te passen in de gebruiksvriendelijke ontwerp tool. Voor een uniek resultaat geheel naar jullie wens. Je hoeft dus niet alles zelf te bedenken en te ontwerpen. Deze geboortekaartjes zijn daarom een prima basis. Het ontwerp kun je trouwens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaartje volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaartjes kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar geboortekaartje ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Geboortekaartjes met unieke, originele vormen

Wij hebben naast de traditionele geboortekaartjes ook nog een aantal unieke en heel originele geboortekaartjes als je echt iets speciaals willen sturen:

Hiermee zul je familie, vrienden en anderen zeker verrassen en de show stelen!

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je geboortekaartje dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid