Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Tweeling

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Zijn jullie in verwachting van een tweeling? Gefeliciteerd! En wil je het geboortekaartje zelf maken? Of het nu om twee jongetjes, twee meisjes of jongetje en meisje gaat: het kan hier snel, origineel en eenvoudig! Bij echtmijnkaart.nl heb je echt ontzettend veel mogelijkheden. Om zo je mooiste geboortekaartje zelf te ontwerpen en maken. Jullie tweeling is immers uniek en ze verdienen een uniek geboortekaartje. En met een gratis proefdruk krijg je jullie ontwerp gratis thuisgestuurd. Zodat jullie het eigen ontwerp van tevoren in het echt kunt beoordelen. Ook bieden we een gratis papierwaaier aan zodat je de gewenste papiersoort kunt kiezen.

Toon filters

Zelf geboortekaartje tweeling ontwerpen: de opties

Je kunt een kaartje uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

We kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig is vanuit het niets een kaartje te ontwerpen. We hebben daarom de bovenstaande voorbeeldkaartjes ter inspiratie en als basis. Deze kaartjes zijn door onze ervaren designers ontworpen en eenvoudig aan te passen aan jullie eigen wensen. Je hoeft dus niet alles zelf uit te denken en te ontwerpen. En met de gebruiksvriendelijke ontwerper is het kaartje zo gemaakt. Het ontwerp kun je trouwens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaartje volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaartjes kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar geboortekaartje ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Geboortekaartjes met unieke, originele vormen

Wij hebben naast de traditionele geboortekaartjes ook nog een aantal unieke en heel originele geboortekaartjes als je echt iets speciaals willen sturen:

Hiermee zul je familie, vrienden en anderen zeker verrassen en de show stelen!

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je geboortekaartje dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid