Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Hout-look

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Geboortekaartje hout-look zelf maken? Bij echtmijnkaart.nl.nl maak je zo’n kaartje zelf snel en eenvoudig. Dankzij onze unieke, gebruiksvriendelijke ontwerp programma. Onderaan deze pagina staat uitgelegd hoe deze kaarten zelf te maken zijn.

Toon filters

Zelf geboortekaartje ontwerpen: de opties

Je kunt een kaartje uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

Wel een idee, maar inspiratie nodig? We hebben daarom bovenstaande voorbeeldkaartjes, zodat je op weg geholpen wordt. Deze kaartjes zijn door onze ervaren designers ontworpen. En eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen voor een uniek resultaat. Dankzij onze gebruiksvriendelijke ontwerp programma. Het uploaden van een eigen foto is een fluitje van een cent evenals het ontwerpen.

Zelf kaartje volledig ontwerpen

Weet je al precies hoe het kaartje moet worden? En ben je creatief genoeg om dit zelf te maken? Met onze blanco kaartjes kun je dan helemaal los gaan. Je eigen fantasie en creativiteit zijn de enige beperking. Het resultaat is een volledig uniek ontwerp met dieren naar eigen keuze. Ga naar geboortekaartje ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Geboortekaartjes met unieke, originele vormen

Wij hebben naast de traditionele geboortekaartjes ook nog een aantal unieke en heel originele geboortekaartjes als je echt iets speciaals willen sturen:

Hiermee zul je familie, vrienden en anderen zeker verrassen en de show stelen!

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je geboortekaartje dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid