Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Geboortekaartje Meisje

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Verwachten jullie binnenkort een dochtertje? En wil je het geboortekaartje zelf maken? Dan kan hier snel, origineel en eenvoudig! We hebben de keuze uit een groot aantal basis ontwerpen. Om zo je mooiste geboortekaartje zelf te ontwerpen en maken. Jullie dochtertje is uniek dus ze verdient een uniek geboortekaartje. En met een gratis proefdruk krijg je jullie ontwerp gratis thuisgestuurd. Zodat jullie het eigen ontwerp van tevoren in het echt kunt beoordelen. Ook bieden we een gratis papierwaaier aan zodat je de gewenste papiersoort kunt kiezen.

Toon filters

Zelf geboortekaartje meisje ontwerpen: de opties

Je kunt een kaartje uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

We kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig is vanuit het niets een kaartje te ontwerpen. We hebben daarom bovenstaande voorbeeldkaartjes ter inspiratie. Deze kaartjes zijn door onze ervaren designers ontworpen en eenvoudig aan te passen aan jullie eigen wensen. Je hoeft dus niet alles zelf uit te denken en te ontwerpen. Deze geboortekaartjes zijn een prima basis. En met de gebruiksvriendelijke ontwerper is het kaartje zo gemaakt. Het ontwerp kun je trouwens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaartje volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaartjes kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar geboortekaartje ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Geboortekaartjes met unieke, originele vormen

Wij hebben naast de traditionele geboortekaartjes voor meisjes ook nog een aantal unieke en heel originele geboortekaartjes als je echt iets speciaals willen sturen:

Hiermee zul je familie, vrienden en anderen zeker verrassen en de show stelen!

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je geboortekaartje dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid