Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Doopkaartjes

Zelf doopkaartjes maken? Goed idee! Dopen is immers een van de grote levensgebeurtenissen in een mensenleven. Dit heugelijke nieuws op een passende manier bekend maken bij jullie familie, vrienden en overige bekenden is dan ook op zijn plaats. Bij echtmijnkaart.nl.nl is het maken van een eigen kaart ook in een handomdraai gedaan. Dankzij onze unieke, gebruiksvriendelijke ontwerp programma! We hebben kaartjes in vele stijlen en thema’s. Links kun je ze selecteren op thema etc. Bij echtmijnkaart.nl is de keuze zeer groot zoals te zien. Of sterker nog, in feite is deze onbeperkt door de mogelijkheid een geheel eigen ontwerp te maken. Dat is niet gek, want we zijn de kaarten specialist van het land. Onderaan deze pagina staat uitgelegd hoe kaarten zelf te maken zijn.

Toon filters

Zelf doopkaartje ontwerpen: de opties

Je kunt een kaartje uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

Helemaal blanco beginnen is voor veel klanten soms lastig. We hebben daarom voorbeeldkaartjes in de diverse stijlen, zodat je op weg geholpen wordt. Deze kaartjes zijn door onze ervaren designers ontworpen. En eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen voor een uniek resultaat. Dankzij onze gebruiksvriendelijke ontwerp programma. Je hoeft dus niet alles zelf te bedenken en te ontwerpen. Deze kaartjes zijn daarom een prima basis. Het design kun je trouwens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaartje volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaartjes kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar geboortekaartje ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Doopkaartjes met unieke, originele vormen

Wij hebben naast de traditionele doopkaartjes ook nog een aantal unieke en heel originele kaartjes als je echt iets speciaals willen sturen:

Hiermee zul je familie, vrienden en anderen zeker verrassen en de show stelen!

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je kaartje dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid