Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Hoe werkt het?

De verschillende kaarten bekijk je eenvoudig online op Echtmijnkaart.nl, vervolgens kun je ze aan jouw persoonlijke wens aanpassen. Je kunt zelfs een ontwerp compleet zelf maken en aansluitend makkelijk bestellen. Na jouw bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Via jouw persoonlijke accountpagina kun je de bestelling op de voet volgen. Door steeds naar je persoonlijke accountpagina te gaan kun je het ontwerp aanpassen en opslaan. Eigenlijk heel eenvoudig en vriendelijk!

Voldoet mijn ontwerp wel aan de eisen?
Is er twijfel of jij het ontwerp wel goed hebt opgemaakt en/of ingedeeld, dan is het aan te raden om ons je ontwerp te laten checken. Wij controleren het ontwerp dan en passen het aan zodat jouw zelfgemaakte kaartje toch het juiste professionele eindresultaat oplevert. Wij bewaren jouw eigen versie uiteraard wel, stel dat je toch van gedachte veranderd en je eigen versie wilt gebruiken.

Waar kan ik de proefdruk aanvragen?
Ga naar de button 'bestellen' achter de gewenste kaart, hier vul je jouw gegevens in, klik op 'verder bestellen' en maak de keuze 'proefdruk'.

Wat kost een proefdruk?
Iedere proefdruk is gratis* mits je de kortingscode 'PROEFDRUK' gebruikt. Ook een tweede en derde proefdruk is helemaal gratis! (Wij vertrouwen er dan wel op dat het echt proefdrukken zijn: bemerken wij misbruik dan kunnen wij je bestelling annuleren.)

* Met uitzondering van geboorteposters en magneetkaarten.

Ben je blij met de proefdruk?
Keur jij je proefdruk goed in je persoonlijke account en doe je dat op een werkdag vóór 15.00 uur, dan gaan wij snel aan het werk en worden de kaarten dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Ben je net te laat en is het na 15.00 uur, dan worden de kaarten de volgende werkdag gedrukt en verzonden.

Meer uitleg nodig over hoe onze ontwerptool werkt?
Er is een duidelijke instructie video beschikbaar. Wil je meer weten over de basistechnieken, achtergronden bewerken en/of plaatsen, teksten invoegen, foto's toevoegen, plakboek items toevoegen of het beheer van je account?
Je kunt het beste kijken bij
"Ontwerptool Hulp" daar vind je alle uitleg hierover. Twijfel je? Neem gerust contact op via chat, telefoon of e-mail. Wij zijn er voor jou!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid