Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Kerst

✓ Gratis proefdruk ✓ Gratis enveloppen ✓ Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Hidihidiho, Christmas is coming! Als je een echte Kerst freak bent, dan ben je nu al natuurlijk bezig met de mooiste dagen van het jaar. Naast een prachtige kerstboom, lekker eten en mooie kerstversieringen mogen fantastische kerstkaarten dan uiteraard niet ontbreken.

Echtmijnkaart kan je dan uitstekend helpen: bij ons kun je namelijk zelf je kerstkaarten maken! Hoe gaaf is het dat je een kerstkaart hebt die volstrekt uniek is? Deze zal zeker in blikvanger zijn bij de ontvangers thuis in de huiskamer.

Ook nieuwjaarskaarten en zakelijke kerstkaarten

Ook voor een nieuwjaarskaart of een combinatie kun je uiteraard bij ons terecht. Evenals voor fraaie zakelijke kerstkaarten. Om zo jouw relaties fijne feestdagen en een goed nieuw jaar te wensen. Geheel in eigen stijl, want je kunt foto’s van jou en je personeel gebruiken.

Toon filters

Zelf kerstkaart ontwerpen: twee smaken

Het zelf maken van een kerstkaart kent twee opties:

Bestaand ontwerp

Het meest voorkomend is aan de slag gaan met een basis ontwerp, die je zelf kunt aanpassen aan je wensen. Deze staan hierboven getoond. Je kunt je eigen afbeeldingen en teksten erin zetten. En natuurlijk kiezen uit mooie kerstversieringen om de kaart helemaal in jouw gewenste kerstsfeer te maken. Of deze nu romantisch, modern, klassiek of humoristisch is. Ook lettertype, kleuren etc. zijn uiteraard zelf te bepalen. Verder hebben we ter inspiratie ook nog een aantal leuke kerstgedichtjes, die je kunt gebruiken! We hebben een ruime keuze aan basiskaartjes:

  • kerstkaarten met vogeltjes
  • kerstkaarten met eigen foto
  • typografische kerstkaarten
  • kerstposters
  • kerst magneetkaartjes
  • zakelijke kerstkaarten

Deze kerstkaarten zijn door onze ervaren designers ontworpen en eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen. Zodat het alsnog je eigen unieke ontwerp wordt. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaart volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaarten kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp, waarbij je fantasie de enige limiet is. Ga naar kaart zelf ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je kaart dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid