Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Rouwen

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Met een rouwkaart kunt u uw persoonlijke gevoel van u en uw naasten verwoorden. Om zo passend afscheid te nemen van uw dierbare. Wij kunnen u helpen met het maken van een rouwkaart die dat gevoel perfect weergeeft. Ook kunnen wij bidprentjes en bedank kaartjes voor u verzorgen.

Toon filters

Het zelf maken van een rouwkaart kent twee opties:

Bestaand ontwerp

Wilt u op weg geholpen worden? We hebben daartoe een grote keuze rouwkaarten, bidprentjes en bedankkaartjes, die hierboven staan. Deze zijn door onze ervaren designers ontworpen en eenvoudig aan te passen aan uw eigen wensen. Zodat het alsnog uw eigen unieke ontwerp wordt. Deze zijn ook te bestellen in diverse formaten. Het ontwerp kunt u overigens altijd opslaan zodat u later verder kunt.

Helemaal zelf ontwerpen

Wilt u een volledig eigen ontwerp? Ook dat kan: met onze blanco kaartjes kunt u dit realiseren. U kunt bijvoorbeeld foto’s of andere afbeeldingen uploaden en deze gebruiken. Het resultaat is een volstrekt unieke rouwkaart. Ga naar kaart zelf ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kunt u overigens altijd opslaan zodat u later verder kunt.

Gratis proefdruk

U ontvangt van ons altijd een gratis proefdruk als u die wenst. En is de keuze definitief? Dan sturen we de rouwkaarten binnen 24 uur naar het opgegeven adres. U kunt ook gelijk een gratis papierwaaier bestellen. U kunt dan een keuze maken uit het soort papier voor de druk. Proefdrukken die voor 15.00 uur besteld zijn worden dezelfde werkdag gemaakt en verzonden. De volgende werkdag zal PostNL de proefdrukken moeten afleveren. De oplages worden met DHL de volgende werkdag geleverd.

Contact/vragen

Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina.

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid