Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Trouwkaarten met hartjes

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Trouwkaarten met hartjes: je maakt en ontwerpt ze zelf eenvoudig en snel bij ons!

Wil je trouwkaarten met hartjes? Bij ons kun je snel en eenvoudig je eigen, unieke trouwkaarten maken. Je kunt eigen foto’s of andere afbeeldingen gebruiken. Ook kun je kiezen uit een grote collectie voorbeeldkaarten. Je ziet ze hieronder. En onderaan de voorbeelden lees je meer over hoe de trouwkaarten maken in zijn werk gaat.

Toon filters

Wat moet er op de trouwkaart staan?

Het is natuurlijk van het grootste belang, alle noodzakelijke informatie op de trouwkaart te vermelden. Dat zijn in ieder geval:

  • Locatie
  • Datum en tijdstippen
  • Jullie namen natuurlijk!
  • Naam en contactgegevens ceremoniemeester
  • Receptie (indien van toepassing)
  • Feest

Het is ook mogelijk meerdere versies (tekstwissel) van de trouwkaart te maken: voor bijvoorbeeld dag-, receptie en avond/feestgasten.Zo krijgt iedere gast een persoonlijke uitnodigingskaart. Een andere optie is een inlegkaartje te gebruiken om jullie gasten uit te nodigen voor de hele dag, de receptie of het feest. Maar wij adviseren toch te kiezen voor een unieke tekst in jullie trouwkaart. Kleine kaartjes kunnen namelijk makkelijk uit de kaart vallen of achterblijven in de enveloppe. Het is daarom beter te kiezen voor de tekstwissel in jullie trouwkaart. Daarnaast behoren tafelkaartjes en menukaarten ook tot de mogelijkheden.

Zelf trouwkaart ontwerpen: de opties

Je kunt een kaart uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaart.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

We hebben bovenstaande voorbeeldkaarten ter inspiratie. Deze designs helpen jullie doorgaans al een heel eind op weg naar de kaart van jullie wensen. Deze kaarten zijn namelijk door onze ervaren designers ontworpen en eenvoudig aan te passen aan jullie eigen wensen. Je hoeft dus niet alles zelf uit te denken en te ontwerpen. Deze trouwkaarten zijn een prima basis. En met de gebruiksvriendelijke ontwerper is de kaart zo gemaakt. Het ontwerp kun je trouwens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaart volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaarten kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar trouwkaart ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Trouwkaarten met unieke, originele vormen

Wij hebben naast de traditionele trouwkaarten ook nog een aantal unieke en heel originele trouwkaarten als je echt iets speciaals willen sturen:

Hiermee zul je familie, vrienden en anderen zeker verrassen en de show stelen!

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je trouwkaart dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid