Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Communie

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

De eerste communie is een van de speciale momenten in het leven. Naast de kleren, feestlocatie en de catering is de uitnodiging ook van groot belang. Die moet ook tiptop zijn. Om deze memorabele dag voor het communicantje onvergetelijk te maken. Bij Echtmijnkaart.nl is dit zelf te doen. Bij ons kun je namelijk zelf een uniek kaartje maken. Bijvoorbeeld met een mooie foto of zelfgemaakte tekening. En ook eenvoudig, dankzij de gebruiksvriendelijke online ontwerp software. Hieronder zie je de basis ontwerpen. Ook kun je zelf nog met een blanco kaartje starten als je een echte creatieveling bent. Lees onderaan meer over de mogelijkheden.

Toon filters

Zelf communiekaart ontwerpen: de opties

Je kunt om te beginnen een kaart uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaart.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

We kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig is vanuit het niets een kaart te maken. We hebben daarom bovenstaande voorbeeldkaarten ter inspiratie. Deze kaarten zijn door ons ervaren ontwerpteam ontworpen en eenvoudig aan te passen aan jullie eigen wensen. Je hoeft dus niet alles zelf uit te denken en te ontwerpen. Deze kaarten zijn een prima uitgangspunt. En met de gebruiksvriendelijke ontwerper is de kaart zo gemaakt. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaart volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaarten kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar kaart zelf ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze fraaie sluitzegels geven je kaart dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid