Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Save the date

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Maak zelf je speciale 'Save the date' kaarten voor een unieke aankondiging

Als je iets bijzonders te vieren hebt wil je er wel zeker van zijn dat degenen die dit grote feest niet mogen missen tijdig op de hoogte worden gesteld. En dat ze die datum vrijhouden. Een save the date kaart is dan natuurlijk de oplossing. Of het nu om een trouwdag/bruiloft, verjaardag of jubileum gaat.

Een save the date kaart wordt meestal tussen de 4 en 8 maanden van tevoren gestuurd. Je kunt deze kaart natuurlijk qua design ook afstemmen op de werkelijke uitnodiging voor jullie bruiloft of jubileum.

Toon filters

Zelf kaarten ontwerpen: de opties

Je kunt een kaart uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaart.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

Wil je op weg geholpen worden en inspiratie opdoen? Dat kunnen we ons voorstellen, want ontwerpen is een vak apart. We hebben daarom een grote keuze voorbeeldkaartjes die hierboven staan. Deze zijn door onze ervaren designers ontworpen en eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen. Zodat het alsnog je eigen unieke ontwerp wordt. Deze trouwkaarten zijn een prima basis. En met de gebruiksvriendelijke ontwerper is de eigen kaart zo gemaakt. Het ontwerp kun je trouwens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaart volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaarten kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar kaart zelf ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je trouwkaart dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid