Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Verjaardag

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Wil je een unieke uitnodiging voor een verjaardagsfeest zelf maken? Dan zit je hier helemaal goed! Want bij ons kun je dit zelf, ook als je geen grafisch ontwerper bent. Met onze gebruiksvriendelijke configurator kun je jouw idee omzetten in de uitnodiging die je voor ogen had. Hieronder zie je de basis ontwerpen, ook voor Abraham & Sarah. Onderaan lees je nog meer over het maken van deze uitnodigingen.

Toon filters

Kinderfeestjes

Zo kun je bijvoorbeeld een uitnodiging voor een kinderfeestje helemaal in thema maken. Denk aan populaire thema’s als prinsessen, ridders, cowboys of piraten. Met je eigen afbeeldingen wordt dit tot een wervende en unieke uitnodiging.

Abraham of Sarah

Ook voor verjaardagen van volwassen is dit natuurlijk mogelijk. Populair is uiteraard een kaart voor een 50 jarige. Voor een Abraham of Sarah feest zijn deze kaarten dan ook populair. Nog leuker is een foto van de jarige op de kaart zetten van 30 jaar terug!

Zelf verjaardagskaart ontwerpen: de opties

Je kunt een kaart uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaart.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

We kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig is vanuit het niets een kaart te ontwerpen. We hebben daarom bovenstaande voorbeeldkaarten ter inspiratie. Deze kaarten zijn door onze ervaren designers ontworpen en eenvoudig aan te passen aan jullie eigen wensen. Je hoeft dus niet alles zelf uit te denken en te ontwerpen. Deze kaarten zijn een prima basis. En met de gebruiksvriendelijke ontwerper is de kaart ook zo gemaakt. Het ontwerp kun je trouwens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaart volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaarten kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar kaart zelf ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Heb je liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je kaart dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid