Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Doop

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Zelf doopkaartjes maken? Goed idee! Dopen is immers een van de grote levensgebeurtenissen in een mensenleven. Dit heugelijke nieuws op een passende manier bekend maken bij jullie familie, vrienden en overige bekenden is dan ook op zijn plaats. Bij echtmijnkaart.nl.nl is het maken van een eigen kaart ook in een handomdraai gedaan. Dankzij onze unieke, gebruiksvriendelijke ontwerp programma! We hebben kaartjes in vele stijlen en thema’s, zoals hieronder te zien is. Ook bestaat de mogelijkheid, met een blanco kaartje te starten. Zie onderaan voor meer informatie en extra's.

Toon filters

Zelf doopkaart ontwerpen: de opties

Je kunt een kaart uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaart.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

We kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig is vanuit het niets een kaart te ontwerpen. We hebben daarom bovenstaande voorbeeldkaarten ter inspiratie. Deze kaarten zijn door ons ervaren ontwerpteam ontworpen en eenvoudig aan te passen aan jullie eigen wensen. Je hoeft dus niet alles zelf uit te denken en te ontwerpen. Deze kaarten zijn een prima begin. En met de gebruiksvriendelijke ontwerper is het kaartje zo gemaakt. Het ontwerp kun je trouwens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Zelf kaart volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaarten kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp. Ga naar kaart zelf ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je kaart dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel 0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid