Vóór 15 uur bestellen, zelfde werkdag verzonden!

Gratis proefdruk? vul code 'proefdruk' in.

Altijd gratis enveloppen!

Betalen met iDEAL, bezorging door PostNL en DHL

Verhuizen

Gratis proefdruk Gratis enveloppen Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Gaan jullie net samenwonen? Of gaan jullie met het hele gezin verhuizen naar jullie droomhuis? Dat moet natuurlijk wel op een originele manier verteld worden aan familie, vrienden en overige dierbaren! Dat treft, want wij bieden de mogelijkheid een zelfgemaakt verhuiskaartje te maken, waarbij je eigen fantasie de grens bepaalt. Hoe vet is dat!

En ga je met je bedrijf verhuizen? Ook dan kun je uiteraard prima bij ons terecht voor een verhuiskaart op maat. Bovendien maken we ook posters om de verhuizing aan de buitenwereld kenbaar te maken indien gewenst. Zo kun je de bedrijfsverhuizing ook perfect als promotie inzetten.

Toon filters

Zelf verhuiskaart ontwerpen: de opties

Je kunt een kaart uit onze uitgebreide bibliotheek selecteren en deze aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij is er de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaart.

Kiezen uit bestaande ontwerpen

We kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig is vanuit het niets een kaart te ontwerpen. We hebben daarom bovenstaande voorbeeldkaarten ter inspiratie. Deze kaarten zijn door onze ervaren designers ontworpen en eenvoudig aan te passen aan jullie eigen wensen. Je hoeft dus niet alles zelf uit te denken en te ontwerpen. Deze kaarten zijn een prima basis. En met de gebruiksvriendelijke ontwerper is je eigen kaart zo gemaakt. Het ontwerp kun je altijd opslaan om later verder te gaan.

Zelf kaart volledig ontwerpen

Ben je zelf een creatieveling en heb je al een mooi, eigen ontwerp al helemaal in gedachten? Met onze blanco kaarten kun je je eigen creativiteit volledig uitleven. Je krijgt dan dus een volledig uniek ontwerp, waarbij je eigen fantasie de enige limiet is. Ga naar kaart zelf ontwerpen om nu direct aan de slag te gaan. Het ontwerp kun je overigens altijd opslaan zodat je later verder kunt.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

De kaarten worden standaard geleverd met witte enveloppen. Hebben jullie liever gekleurde enveloppen? Deze zijn voor een kleine meerprijs te bestellen. En om het helemaal af te maken bieden we ook leuke sluitzegels. Deze sierlijke sluitzegels geven je kaart dat extra!

Contact/vragen

Echtmijnkaart.nl wenst je veel creatief ontwerp plezier toe! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@echtmijnkaart.nl of bel0481-451933. Of ga naar de contactpagina. We helpen je graag verder om de kaart van jullie dromen te maken!

Echtmijnkaart.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid